Κινηματογραφικές βραδιές στις Δομές Νεφέλη 1&2

Μια νέα ψυχαγωγική δραστηριότητα μπήκε στην ατζέντα των Δομών Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων της οργάνωσης! Φτιάχνουμε ποπ κορν και απολαμβάνουμε ταινίες στα αγγλικά, στα φάρσι και στα αραβικά εξερευνώντας τον κόσμο του κινηματογράφου. Η ένταξη των παιδιών σε αυτή τη νέα θεματική έρχεται να συνδυαστεί με τα μαθήματα συμμετοχικής φωτογραφίας που ξεκίνησαν την προηγούμενη άνοιξη και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Με τη μαγεία και την επιρροή της τέχνης στην καθημερινότητά τους, οι νεαροί φιλοξενούμενοι ωθούνται να εξερευνήσουν νέους τρόπους έκφρασης, βρίσκοντας έτσι πολλαπλούς τρόπους εκδήλωσης των συναισθημάτων και των βιωμάτων τους.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε στη νέα μας δραστηριότητα στείλτε μας τις κινηματογραφικές σας προτάσεις ή και DVD (στην Αγγλική γλώσσα), για να εμπλουτίσουμε την ταινιοθήκη μας!

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

FaLang translation system by Faboba

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image