Μαζευτήκαμε χθες στον υπέροχο χώρο του Impact Hub Athens, με σκοπό την πραγματοποίηση του πρώτου εκπαιδευτικού Εκπαιδευτικού σεμιναρίου για την περίοδο 2023- 2024.

Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα παιδικής προστασίας, διαχειρισης συγκρούσεων, διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων αλλά και πρωτοκόλλων για τη διαχείριση φυσικών καταστροφών και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Το Κοινωνικό ΕΚΑΒ, δίνει το παρών του στο 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης, που θα πραγματοποιηθεί στη #Λάρισα, 12-15 Ιουνίου!
 
Εργαζόμενοι και παιδιά πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων "Καλλίστη 3", θα μας περιμένουν όλους εκεί, για να μας μιλήσουν για την κοινωνική δράση της οργάνωσης αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα!

Η τέχνη μας ένωσε για άλλη μια φορά, με την παράσταση "Go to come back". Ανήλικοι πρόσφυγες και ομάδα εφήβων από την Αθήνα κατέκτησαν τη σκηνή της Greek National Opera χάρη στο πρόγραμμα Co - OPERAtive!
 
Για δεύτερη χρονιά, το Κοινωνικό ΕΚΑΒ συνέχισε την συνεργασία του με το Τμήμα Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής GNO Learning & Participation - Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ. Για εμας είναι πολύτιμη η ύπαρξη φορέων που αγκαλιάζουν και τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά πρόσφυγες που ζουν στην Ελλάδα χωρις τις οικογένειές τους.

Η ομάδα του Κοινωνικού ΕΚΑΒ ολοκλήρωσε τη διαδικασία στέγασης μιας μονογονεϊκής οικογένειας με 2 ανήλικα κορίτσια.
 
Η μαμά και τα δύο κοριτσάκια της έμεναν μέχρι πρόσφατα σε επισφαλέις συνθήκες διαβίωσης και η ομάδα του Κοινωνικό ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη κατάφεραν να προσφέρουν στέγαση και υποστήριξη στους ανθρώπους αυτούς.

 

Το Co-OPERAtive, το πρώτο διαπολιτισμικό φυτώριο όπερας νέων στην Ευρώπη, ολοκληρώνει την τρίτη χρονιά υλοποίησής του και παρουσιάζει την παράσταση μουσικού θεάτρου Go to come back, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στις 20:30, στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Co-OPERAtive, το πρώτο διαπολιτισμικό φυτώριο όπερας νέων στην Ευρώπη, παρουσιάζει την παράσταση μουσικού θεάτρου "Go to come back" που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 20:30 στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος ΝΙάρχος.  Προτάσσοντας τη συνεργατική φύση της όπερας, η ανθρωπιστική οργάνωση Κοινωνικό ΕΚΑΒ, συνεργάστηκε για δεύτερη χρονιά με το τμήμα Κοινωνικών και Εκπαιδευτικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, το οποίο πιστό στο όραμά του διοργάνωσε και φέτος το  ξεχωριστό αυτό πρόγραμμα.

FaLang translation system by Faboba

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image