Παράσταση Κουκλοθεάτρου "Ο Ζαχαροζυμωμένος" - Πλατεία Παλαιάς Πεντέλης

Τα παιδιά των Δομών "Νεφέλη 1 & 2" του Κοινωνικού ΕΚΑΒ, με τη στήριξη της ομάδας "Πράσσειν Άλογα" και το Δήμο Πεντέλης, σας προσκαλούν σε μια παράσταση κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Παλαιάς Πεντέλης.

1η Οκτωβρίου 2021 - 20:00

Ευκαιρία για να απολαύσουμε όλοι μαζί μια παράσταση και να γνωριστούμε καλύτερα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Περίληψη παράστασης:
Η Ταρώ μεγαλώνει στην παλιά Ελλάδα, σε ένα χωριό στη Μάνη, στη νότια Πελοπόννησο. Στη συντηρητική και αυστηρή κοινωνία της εποχής, μια γυναίκα έπρεπε να παντρευτεί τον άντρα που επέλεξε ο πατέρας της. Η Ταρώ έχοντας δει τις αδελφές της να παντρεύονται και να είναι δυστυχισμένες, αρνείται να παντρευτεί και πλάθει τον ιδανικό σύντροφο των ονείρων της, τον Ζαχαροζυμωμένο που είναι φτιαγμένος από ζυμάρι.
Αυτός ζωντανεύει από την αγάπη της αλλά της ζητάει μια μόνο χάρη. Όμως, μόλις η Ταρώ παραβεί την μοναδική του επιθυμία, τον χάνει. Αναζητώντας τον, ωριμάζει σαν άνθρωπος και όταν ξανασμίγουν για πάντα, δημιουργούν την δική τους ευτυχισμένη οικογένεια.

Ένα μαγικό ταξίδι σ’ ένα εικαστικό, μουσικό, ποιητικό παραμύθι με παιδική φρεσκάδα, χιούμορ και ευαισθησία. Βασισμένο στο παραδοσιακό παραμύθι της Μάνης: «Η Ταρώ κι ο Ζαχαροζυμωμένος» σε απόδοση της Αθηνάς Μπίνιου (Εκδόσεις Πατάκη)

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος: ηθοποιός, ανθρωπίνων διαστάσεων κούκλα, κούκλα muppet, γαντόκουκλες, μικρές κούκλες άμεσης κίνησης, δισδιάστατες φιγούρες και μηχανικά παιχνίδια και δαχτυλόκουκλες.
Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, σενάριο, κατασκευές, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη
Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος

  • Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς για την υποστήριξη των ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ !
  • Xρήσιμο να έχετε μαζί σας μαξιλαράκια.
FaLang translation system by Faboba

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image