Προκήρυξη Ανοιχτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια Μηριαίων και Κνημιαίας Προθέσεων

Το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΑΒ), σωματείο-ανεξάρτητη κοινωνική, ανθρωπιστική, μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τη καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού υπό κάθε μορφή με την οποία εμφανίζεται στις σύγχρονες κοινωνίες, δυνάμει συμβάσεως με την αστική εταιρεία «ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων» που συμμετέχει στο πρόγραμμα «PROSVASIS», που χρηματοδοτείται από το DG ECHO μέσω της «ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (UNHCR )» (agreement symbol GRC/01/2017/00000000102/000), ανέλαβε την υλοποίηση του έργου «THETIS», που αποτελεί μέρος του έργου «PROSVASIS» και στοχεύει μεταξύ άλλων στην ανεύρεση νέων και στην ενίσχυση ήδη υπαρχόντων λύσεων για την αποτελεσματική πρόσβαση Προσφύγων με αναπηρίες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στο σύστημα πρόνοιας.

Για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης του ως άνω έργου το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΑΒ προκηρύσσει ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια (αγορά και εφαρμογή) :

Δύο (2) τεμαχίων – συνθέσεων μηριαίων προθέσεων με ρητινούχα θήκη από ανθρακονήματα, προθετικό γόνατο, σωλήνα στήριξης και λοιπά συνδετικά εξαρτήματα, προσθετικό πέλμα και αφρώδες διακοσμητική επικάλυψη, με δυνατότητα τοποθέτησης μηριαίας ζώνης στήριξης και κάλτσας σιλικόνης, και μίας (1) κνημιαίας πρόθεσης με θήκη Carbon, κάλτσα κολοβώματος σιλικόνης, με αντάπτορα εγκλωβισμού, υπερδυναμικό πέλμα από carbon, αντάπτορες carbon –τιτανίου και αφρώδη καλλωπιστική επικάλυψη.

Όλων συνοδευόμενων από ανάλογες εγγυήσεις, με κριτήριο την οικονομικά χαμηλότερη προσφορά ανά τεμάχιο - σύνθεση, χρόνο εκτέλεσης της σύμβασης μέχρι την 28 – 6 - 2018 και προϋπολογισμό δαπάνης μέχρι του συνολικού ποσού των 12.000€ συμπεριλαμβανομένου νομίμου ΦΠΑ.

Αναλυτικές πληροφορίες των όρων συμμετοχής στον διαγωνισμό και των όρων και συμφωνιών της σύμβασης αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Σωματείου «www.kinonikoekav.gr.» από 12-6-2018 έως 18-6-2018.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων αναδόχων θα υποβάλλονται αποκλειστικά εγγράφως δια της υποβολής σφραγισμένου φακέλου, χωρίς τα στοιχεία του υποψηφίου, με την ένδειξη « ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΑΒ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΡΙΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΝΗΜΙΑΙΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ», στην έδρα του Σωματείου, από 12-6-2018 και μέχρι την 18-6-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:30 μ.μ. Κατά την παραλαβή του Φακέλου θα σημειώνεται επ΄ αυτού ο αύξων Αριθμός Παραλαβής του, η ημερομηνία και η ώρα αυτής . Η εμπρόθεσμη παραλαβή της προσφοράς θα αποδεικνύεται αποκλειστικά από διπλότυπη απόδειξη που θα εκδίδει εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Σωματείου και θα αναφέρει κατ΄ ελάχιστον τον αύξοντα Αριθμό Παραλαβής του Φακέλου την ημερομηνία και την ώρα αυτής. Τυχόν εκπρόθεσμες προσφορές δεν θα ληφθούν υπόψη

Αρμόδια επικοινωνίας ορίζεται η κα. Ειρήνη Μπλίκα (τηλ.210.72.55.363, και e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η σχετική προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σωματείου «www.kinonikoekav.gr» και περίληψή της θα δημοσιευθεί σε μία πανελλήνιας κυκλοφορίας καθημερινή εφημερίδα
.
Χολαργός, 8 – 6 - 2018
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΚΑΒ
Οδυσσέας – Νικόλαος ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image